Pronađeno telo u Veterniku

Izvor: RTS, 25.Avg.2013, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo u Veterniku

Telo muškarca sa ustrelnom ranom od vatrenog oružja, pronađeno u Veterniku. Policija radi na rasvetljavanju slučaja, dok mediji prenose da je poginula osoba bivši bokser.

U Veterniku je pronađeno telo pedesetogodišnjeg muškarca, sa ustrelnom ranom od vatrenog oružja, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu.

Telo je pronađeno u subotu oko 17 sati, u porodičnoj kući, a tužilac je ovaj događaj okarakterisao kao krivično delo ubistvo.

Uviđaj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je obavljen u prisustvu istražnog sudije, a telo je preneto u Institut za sudsku medicinu, radi obdukcije.

Novosadska kriminalistička policija intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja, dok su mediji preneli da je poginula osoba bivši bokser B.B.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.