Pronađeno telo starice

Izvor: RTS, 12.Avg.2009, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo starice

Telo starice Milice M. koja je 1. avgusta nestala sa odeljenja za plućne bolesti Kliničkog centra u Kragujevcu pronađeno u žbunju nedaleko od bolnice.

Beživotno telo starice Milice M. (89) iz sela Darosava kod Aranđelovca, koja je 1. avgusta nestala iz Kliničkog centra u Kragujevcu, pronađeno je juče nedaleko od Klinike za plućne bolesti u kojoj je bila smeštena, potvrđeno je RTS-u u Policijskoj upravi u Kragujevcu.

Telo starice pronađeno je u utorak u žbunju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << između Grudnog odeljenja Kliničkog centra i Pravnog fakulteta.

Prema prvim informacijama, starica je umrla prirodnom smrću.

Milica M. je, zbog operacija katarakte, primljena 28. jula na Očnu kliniku Kliničkog centra, ali je operacija odložena jer je ustanovljeno da pacijentkinja ima emboliju pluća.

Nakon toga, Milica M. je na Kliniku za plućne bolesti prebačena 31. jula.

Samo dan kasnije, 1. avgusta je, napustila bolničku sobu i od tada joj se gubi svaki trag. Nestanak je odmah prijavljen policiji koja je za njom intenzivno tragala.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.