Pronađeno telo nestalog mladića?

Izvor: B92, 28.Mar.2015, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo nestalog mladića?

Meštanin takovskog sela Ručići jutros je u potoku pronašao beživotno telo muškarca bez odeće i o tome obavestio policiju.

Policija je izvršila uviđaj, a po nalogu višeg javnog tužioca pronađeno telo upućeno je na obdukciju u čačansku bolnicu.

Meštani Ručića veruju da se radi o telu devetnaestogodišnjeg Bože Ilića, koji je pre 96 dana nestao u tom selu i za kojim je od tada trajala potraga.

Ilić je 21. decembra prošle godine u jedan čas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iza ponoći, bez odeće izašao iz kuće.

Prema rečima meštana, potok u kome je pronađeno telo i koji se nalazi na udaljenosti od 1,5 kilometara od kuće Ilića, ima vode samo u kišnom periodu.

Prvi rezultati obdukcije biće saopšteni za nekoliko dana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađeno telo u šumi kod Gornjeg Milanovca

Izvor: Mondo, 28.Mar.2015

U gornjomilanovačkom selu Ručići jutros je pronađeno telo nepoznate osobe, rekla je Tanjugu portparol Policijske uprave u Čačku Biljana Nastić...Foto: Beta/AP , Darko Vojnović..On je navela da su meštani u 7.20 časova u šumi, u potoku pronašli telo...Policija je obavila uviđaj po nalogu...

Nastavak na Mondo...

G.Milanovac: Pronađeno telo u šumi

Izvor: NaDlanu.com, 28.Mar.2015

U gornjomilanovačkom selu Ručići jutros je pronađeno telo nepoznate osobe, rekla je Tanjugu portparol Policijske uprave u Čačku Biljana Nastić...On je navela da su meštani u 7.20 časova u potoku u šumi pronašli telo...Policija je obavila uviđaj po nalogu zamenika Višeg javnog tužioca u...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.