Pronađeno telo, nastavlja se potraga za mladićima na Dunavu VIDEO

Izvor: B92, 09.Apr.2023, 10:51

Pronađeno telo, nastavlja se potraga za mladićima na Dunavu VIDEO

Na levoj obali Dunava pronađeno je telo muškarca. Sumnja se da je reč o telu jednog od tri momka za kojima potraga i dalje traje.

Za Tv Prva govorio je Dušan Marković, brat jednog od nestalih momaka.

"Pronađeno je jedno telo. Jakna i dokumenti koji su pronađeni uz telo ukazuju na to da jeste u pitanju jedan od njih, Nenad, ali obdukcija mora da potvrdi o čemu se radi i zvanične službe rade na tome", rekao je Dušan, dodajući da je pored tela u isto vreme pronađen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ranac njegovog brata, Miloša.

Kako kaže, vodostaj Dunava pomaže u traganju.

"Dunav se prvo spustio za jedan metar pa se vratio u prvobitni položaj, što je i nivo na kom je bio u datumu prevrtanja. To svakako menja situaciju na terenu i mi se nadamo da ćemo u toku dana pronaći preostala dva momka", rekao je Dušan.

"Jako je bitno da se fokusiramo na čamce. Apelujem na ljude koji poseduju čamce, ukoliko imaju vremena, želje i dobre volje, da izađu na reku i pogledaju da li ima kakvih tragova. Ukoliko je bilo kakva dodatna informacija potrebna, molim ljude da se jave meni ili službama", apelovao je Dušan.

Svi koji žele da pomognu mogu da se jave na sledeće brojeve telefona:

0637201202

0631196340

0646666640

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.