Pronađeno telo muškarca ubijenog u Doboju pre 15 dana!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Sep.2014, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo muškarca ubijenog u Doboju pre 15 dana!

Dobojska policija pronašla je telo Vanje Panića (28), 800 metara od mesta gde je zapaljen automobil kojim je posle pucnjave osumnjičen za ubistvo, Dario Jekić, pobegao i odvezao Panićevo telo

Pripadnici Jedinice za podršku Republike Srpske danas su kod Doboja našli telo muškarca, berovatno Vanje Panića (28), ubijenog pre 15 dana u pucnjavi u centru Doboja.

Banjalučke “Nezavisne novine” su objavile da je telo nađeno 800 metara od mesta gde je zapaljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << automobil kojim je, posle pucnjave u Doboju, Dario Jekić, osumnjičen za ubistvo, pobegao i odvezao Panićevo telo.

Policija je našla i kolica čija je krađa prijavljena istog dana kada se desilo ubistvo, kojima je, pretpostavlja policija, Jekić preneo telo od automobila do mesta gde ga je bacio.

Foto: Tanjug

Identifikacija poginulog biće izvršena u prosekturi dobojske bolnice. Desetine policajaca su dve sedmice tragale za Panićevim telom, a bili su angažovani i psi tragači.

Za Jekića, za kojim je raspisana poternica, kaže se da je dobro poznat dobojskoj policiji.

(Telegraf.rs / Beta)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.