Pronađeno telo meksičkog novinara: Vidni tragovi nasilja

Izvor: B92, 09.Jul.2023, 13:06

Pronađeno telo meksičkog novinara: Vidni tragovi nasilja

Telo meksičkog novinara Luisa Martina Sančeza Inigueza, pronađeno je u saveznoj meksičkoj državi Najarit sa vidnim tragovima nasilja.

Ovo je danas saopštila kancelarija državnog tužioca.

Sančez Iniguez (59), koji je radio za list "La Hornada", vodio se kao nestao od srede, a njegova supruga je u petak prijavila nestanak meksičkim vlastima, prenosi Rojters.

Telo novinara pronađeno je u predgrađu grada Tepika.

Za sada nije poznat uzrok >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smrti novinara, ali meksičke vlasti procenjuju da je do smrti došlo 24 do 48 časova pre nalaska tela.

Telo je pronađeno u vreme kada meksičke vlasti istražuju još dva potencijalna zločina nad medijskim radnicima u Najaritu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Telo meksičkog novinara pronađeno sa tragovima nasilja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2023

Telo meksičkog novinara Luisa Martina Sančeza Inigueza, pronađeno je u saveznoj meksičkoj državi Najarit sa vidnim tragovima nasilja, saopštila je danas kancelarija državnog tužioca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.