Pronađeno telo bebe na deponiji u Vinči

Izvor: RTS, 05.Jun.2014, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo bebe na deponiji u Vinči

Na deponiji "Gradske čistoće" u Vinči pronađena je mrtva beba. Posle uviđaja beogradske kriminalističke policije, telo bebe preneto je na Institut za sudsku medicinu.

Mrtvo muško novorođenče pronašao je sakupljač sekundarnih sirovina na gradskoj deponiji, saznaje RTS.

"Ja sam video, ali sam mislio da je lutka. Kad sam prišao dva metra i video malo bolje, video sam da je beba. Pozvao sam ostale i počeo da plačem, jer i ja kod kuće imam decu. Odmah smo javili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << skretničaru", kaže Jani Boc, sakupljač sekundarnih sirovina.

Kriminalna policija stigla je po pozivu Upravnika gradske deponije i obavila uviđaj, a telo bebe prevezeno je na obdukciju na Institut za sudsku medicinu.

U Gradskoj čistoći kažu da je jedino sigurno da je telo na deponiju dospelo kamionima sa smećem sa beogradskih ulica.

"Smeće iz Obrenovca skladiši se u posebne jame", kaže Mirjana Karić iz JKP "Gradska čistoća".

U "Gradskoj čistoći" kažu da je pre skoro sedam godina, takođe, pronađeno telo bebe na deponiji.

Poslednji slučaj čedomorstva zabeležen je u Novom Sadu u januaru ove godine. Kazna za ovaj zločin je od tri do 15 godina zatvora.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.