Pronađeno telo Novosađanke za kojom se tragalo: Jeste, Iva je. Nažalost

Izvor: B92, 27.Avg.2023, 18:38

Pronađeno telo Novosađanke za kojom se tragalo: "Jeste, Iva je. Nažalost"

Nakon gotovo dvodnevne potrage za Novosađankom Ivom Balog (27) njeno telo pronađeno je pored obale u Dunavu na području Starih Banovaca.

Telo je pronađeno danas oko 13.15 časova, saznaje “Blic”.

Kako saznaje Blic, identifikovali su je članovi porodice koji su pozvani u Staru Pazovu gde je prebačeno telo nesrećne devojke po nalogu nadležnih iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Još nije obelodanjeno pod kojim okolnostima i ko je pronašao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nesrećnu devojku, a zna se samo, kako smo naveli, da je pronađena u vodi blizu obale.

"Jeste, Iva je. Nažalost. Ne zamerite, ne mogu više da pričam", rekao je kratko za "Blic" u telefonskom razgovoru neutešni Ivin otac Atila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.