Pronađeno ORUŽJE kojim je izvršen napad u pekari u Beogradu: Evo šta se dešava sa napadačima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 00:01

Pronađeno ORUŽJE kojim je izvršen napad u pekari u Beogradu: Evo šta se dešava sa napadačima!

Oružje kojim je izvršen napad pronađeno je u stanu osumnjičenog.

Efikasnim radom i saradnjom Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i policijskih službenika PU za grad Beograd PS Novi Beograd, uhapšena su dva lica, zbog događaja koji se desio na Novom Beogradu, u kom je jedno lice zadobilo ubodne rane. 

Dana 27.02.2024. godine, u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu branilaca, saslušana su dva mladića (28), >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog postojanja sumnje da je 25.2.2024. godine, u pekari na Novom Beogradu, jedan od njih izvršio krivično delo Teska telesna povreda iz clana 121 KZ, dok se drugi stavlja na teret izvrsenje krivicnog dela Nasilnicko ponasanje iz clana 344 KZ.

Prilikom pretresa stana, koji koristi jedan od osimnjicenih, pronađen je nož kojim je izvršeno krivično delo.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je Trećem osnovnom sudu u Beogradu da osumnjičenima odredi pritvor u trajanju od 30 dana.

Izvor: Srbija Danas/Informer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.