Izvor: Nezavisne Novine, 11.Okt.2017, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno 750.000 cigareta namijenjenih crnom tržištu

PODGORICA - Crnogorska policija pronašla je u blizini Podgorice kombi u kome je bilo 750.000 cigareta bez akciznih markica namijenjenih crnom tržištu.

Iz crnogorske Uprave policije saopšteno je da je u blizini putnog pravca Tuzi-Mataguži, kod Podgorice, primijećen kombi čiji je vozač naglo skrenuo i velikom brzinom pobjegao od policije.

Brzom akcijom pronađeno je vozilo bez vozača u blizini jedne napuštene kuće.

"U kombiju je pronađeno 75 paketa >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u kojima se nalazilo 750.000 cigareta marke `merlin` bez akciznih markica i jedna ručna radio-veza", naveli su iz policije.

Nešto kasnije, na to mjesto je došao muškarac čiji su inicijali Ž.Đ. /38/ iz Podgorice i rekao da je on upravljao vozilom.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.