Pronađeni rekreativci koji su se izgubili na Stolovima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2020, 22:16

Pronađeni rekreativci koji su se izgubili na Stolovima

Spasioci Gorske službe spasavanja pronašli su rekreativce koji su se izgubili na planini Stolovi kod Kraljeva i uspešno ih prevezli u podnožnje planine, saopšteno je iz Gorske službe spasavanja.

Akcija je završena veoma brzo, jer su rekreativci sledili uputstva spasioca GSS i pronašli prohodan put, navodi se u saopštenju.

Gorska služba spasavanja saopštila je prethodno danas da je primila poziv od troje rekreativaca koji su se izgubili na planini Stolovi.

U saopštenju je navedeno da su se izgubile dve žene i jedan muškarac i da niko od njih nije povređen.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Troje rekreativaca zalutalo na planini Stolovi kod Kraljeva

Izvor: Radio 021, 30.Maj.2020

Spasioci Gorske službe spasavanja (GSS) pronašli su troje rekreativaca koji su se danas izgubili na planini Stolovi kod Kraljeva i prevezli u podnožnje planine...Akcija je završena brzo, jer su rekreativci sledili uputstva spasilaca i pronašli prohodan put, navedeno je u saopštenju GSS-a...Kako...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.