Pronađena ukradena Stradivarijeva violina

Izvor: Blic, 06.Feb.2014, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena ukradena Stradivarijeva violina

Stradivarijeva 300 godina stara violina, koja je ukradena prošle sedmice u Milvokiju, u državi Viskonsin, pronađena je u dobrom stanju u tom gradu, javili su američki mediji. Frank Almond sa čuvenom violinom

Policija Milvokija u ponedeljak je uhapsila dvojicu muškaraca i jednu ženu koji se dovode u vezu sa krađom.

Violina, koja se procenjuje na pet miliona dolara, ukradena je 27. januara od violiniste Frenka Almonda kog su lopovi napali elektrošokerom nakon koncerta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u predgrađu Milvokija.

Prošlog petka, anonimna osoba ponudila je nagradu od 100.000 dolara za informaciju o violini, nazvanoj "Lipinski Stradivarijus", koja je Almondu data na neograničeno korišćenje.

Violina, napravljena 1715, jedna je od oko 600 postojećih muzičkih instrumenata koja su delo slavnog italijanskog majstora Antonija Stradivarija.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađena ukradena Stradivarijeva violina

Izvor: Radio 021, 06.Feb.2014

Stradivarijeva 300 godina stara violina, koja je ukradena prošle nedelje u Milvokiju, u državi Viskonsin, pronađena je u dobrom stanju u tom gradu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.