Pronađena tela troje dece i žene u jezeru u Minesoti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2022, 21:26

Pronađena tela troje dece i žene u jezeru u Minesoti

Tela tri deteta i žene za koju se veruje da im je majka pronađena su u jezeru u američkoj državi Minesota.

Ranije danas je javljeno da su u jezeru pronađena tela dvoje od troje dece, koja su zajedno sa svojom majkom nestala sinoć, prenosi AP.

Vlasti veruju da su deca namerno utopljena, prenosi američka agencija.

Niko od nastradalih i onih za kojima se traga nije imenovan, navodi AP.

Otac nastradale dece je juče ujutro pronađen mrtav u kamp >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prikolici u gradu Mejplvudu, u blizini Mineapolisa, a policija je utvrdila da je njihova majka tog dana nestala zajedno sa decom, navodi AP.

Poručnik policije Mejplvuda Džo Štajner izjavio je da je u blizini jezera Vadnais oko 16 časova pronađen ženin automobil i cipele koje su pripadale deci.

Tragači nekoliko organizacija danas su tražili treće dete i majku.

Vlasti veruju da je sve troje dece bilo mlađe od 5 godina, navodi američka agencija.

„Ne postoji ništa tragičnije od gubitka male dece“, izjavio je šerif okruga Remzi Bob Flečer na konferenciji za novinare i dodao da je verovatno, reč o trostrukom ubistvu, preneo je AP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pronađena tijela troje djece i žene u jezeru

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jul.2022

VAŠINGTON - Tijela tri djeteta i žene za koju se vjeruje da im je majka pronađena su u jezeru u američkoj državi Minesota.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.