Pronađena tela još dva člana posade potonulog broda

Izvor: B92, 01.Okt.2019, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena tela još dva člana posade potonulog broda

Kompanija Burbon ofšor saopštila je u utorak da su u moru pronađena tela još dvojice od osam nestalih članova posade sa broda Burbon rod.

Brod je potonuo prošle sedmice u Atlantskom okeanu.

Kapet broda je državljanin Hrvatske.

Do sada su spasena tri člana posade od njih 14, a pronađena su tri tela, dok se za osmoricom još traga, javio je hrvatski portal Index.

Kompanija je, navodi se, u potpunosti spremna da bude uz porodice mornara u ovim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teškim trenucima, navodi se u saopštenju.

Dva tela izvukla je posada tankera koji se priključio potrazi, a potom su prebačena na brod francuske mornarice Ventosa.

Identiteti pronađenih pomoraca nisu objavljeni.

Prema saopštenju kompanije, istrage koje provode francuske vlasti u saradnji s SAD deo su izuzetnih mera koje su poslednjih dana intenzivirane.

Tegljač Burbon rod, koji je bio na putu za Gvajanu, našao se na putu uragana Lorenco. Jedan od članova njegove posade je hrvatski državljanin.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pronađena tijela još dva člana posade broda Burbon Rod

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2019

ZAGREB - Kompanija Burbon Ofšor saopštila je danas da su u moru pronađena tijela još dvojice od osam nestalih članova posade sa broda Burbon Rod, koji je potonuo prošle sedmice u Atlantskom okeanu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.