Pronađena plantaža marihuane

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 19.Avg.2010, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena plantaža marihuane

Policija iz Šibenika pronašla je u Skradinu plantažu marihuane sa 26 biljaka, visine do 90 centimetara, a uhapšen je četrdesetpetogodišnji vlasnik plantaže, saopšteno je iz šibeničke Policijske uprave. Uhapšeni je priveden istražnom sudiji Županijskog suda u Šibeniku.

U saopštenju se navodi da su u avgustu u Kninu i Šibeniku završena po dva obimna kriminalistička istraživanja zbog krivičnog djela zlopotrebe opojnih droga.

S marihuanom i heroinom uhapšena >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << su tri dilera iz mjesta Cetina starosti 24, 34 i 40 godina, kod kojih je osim 366 grama marihuane pronađeno i vatreno oružje i streljivo, prenose hrvatski mediji.

U Kninu je policija u ponedjeljak, 16. avgusta zatekla dvadesetosmogodišnjaka iz Bizovca kod koga je pronađeno 4 grama marihuane, a istragom je utvrđeno da je drogu kupio od dvadesetčetvorogodišnjaka iz Splita uz posredovanje četrdesettrogodišnjaka iz Knina, koji su, takođe, uhapšeni zajedno sa još jednim dvadesetčetvorogodišnjakom iz Splita koji se bavio preprodajom droge.

U Šibeniku je zbog marihuane uhapšen tridesetogodišnjak iz Knina, osumnjičen da je tokom avgusta prodavao drogu. Tokom iste istrage uhapšen je i dvadesetogodišnjak iz Oklaja kod koga je pronađeno 85 grama marihuane.
 
Izvor:Srna

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Povezane vesti

Švercovao zlatan nakit

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2010, 13:26

SREMSKA MITROVICA -..Na graničnom prelazu Batrovci pripadnici carine i policije zaplenili su 442 grama zlatnog nakita vrednog oko 4.400 evra u automobilu kojim je upravljao belgijski državljanin Jahija T. (39), saopšteno je danas iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici...Nakit je, kako je saopšteno,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.