Pronađena marihuana u stanu

Izvor: Blic, 06.Jan.2014, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena marihuana u stanu

Po ovlašćenju Višeg javnog tužioča, inspektori Policijske uprave u Pirotu doneli su rešenje o zadržavanju do 48 sati Đ. I. (30), iz Bele Palanke, koji se sumnjiči da je proizvodio i prodavao drogu, saopštila je Policijska uprava.

Ovaj Belopalančanin je pritvoren posle pretresa njegovog stana u kome je pronađeno 49 grama marihuane i vagica za razmeravanje droge.

Kako je saopštila Policijska uprava, podnete su i dve krivične prijave protiv isto toliko osoba iz Bele Palanke, kod kojih je zaplenjeno 40 kapsula "trodona".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađena marihuana u stanu

Izvor: Dzungla.org, 06.Jan.2014

Po ovlašćenju Višeg javnog tužioča, inspektori Policijske uprave u Pirotu doneli su rešenje o zadržavanju do 48 sati Đ. I. (30), iz Bele Palanke, koji se sumnjiči da je proizvodio i prodavao drogu, saopštila je Policijska uprava.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.