Pronađena ljudska glava kod Ćuprije

Izvor: B92, 22.Jan.2014, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena ljudska glava kod Ćuprije

Ćuprija -- Ljudska glava za sada nepoznate osobe pronađena na poljoprivrednom dobru Dobričevo kod Ćuprije.

Policijska uprava u Jagodini saopštila je da je u štali Poljoprivrednog dobra "Dobričevo" kod Ćuprije pronađena glava žene, koja je nestala početkom godine.

Radnici Poljoprivrednog dobra "Dobričevo" kod Ćuprije, jutros u 6.30 sati, prijavili su policiji da su u štali pronašli ostatke ljudskog tela.

Pripadnici Policijske stanice u Ćupriji su izašli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na mesto događaja i našli glavu ženske osobe, navodi se u saopštenju.

"Pretragom terena u Dobričevu, pronađen je deo garderobe i ženska tašna u kojoj su se nalazila dokumenta na ime starije ženske osobe iz Ćuprije, čiji je nestanak prijavljen policiji početkom januara ove godine", piše u saopštenju.

U saopštenju se navodi da će uzrok smrti i identitet nastradale biti poznat nakon sudsko-medicinskog veštačenja pronađenih ostataka tela.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.