Pronađena još jedna žrtva prevrtanja broda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2019, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena još jedna žrtva prevrtanja broda

Mađarska policija saopštila je danas da je u Dunavu pronašla telo žene i to je 26. žrtva nesreće 29. maja kada su se sudarili turistički brod i kruzer.

Telo južnokorejske državljanke pronađeno je 12 kilometara nizvodno od mesta nesreće, prenela je agencija AP.

Od 26 potvrđenih žrtava, 24 su južnokorejski državljani, dok su dvojica Mađari, članovi posade. Potraga za telima dvoje južnokorejskih državljana je u toku, a sedmoro ljudi je spaseno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Broj žrtava brodoloma u Mađarskoj porastao na 26

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Jun.2019

Mađarska policija saopštila je danas da je identifikovana 26 žrtva nesreće koja se dogodila u maju u centru Budimpešte, kada je kruzer na kom su se nalazili turisti iz Južne Koreje potonuo nakon sudara. Saopšteno je da je telo jedne žene izvučeno iz reke, 12 kilometara nizvodno od mesta nesreće. Do...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.