Pronađena TONA KOKAINA u kombiju SRPSKOG državljanina! Policija uhapsila vozača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2020, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena TONA KOKAINA u kombiju SRPSKOG državljanina! Policija uhapsila vozača (FOTO)

Peruanska policija zaplenila je tonu kokaina sakrivenog u kombiju u vlasništvu Srbina, J.I.

Na raskršću dve veće saobraćajnice u mestu Los Olivos nedaleko od Lime policija je zaustavila beli kombi u kome je pronašla tonu kokaina. U 50 kutija bilo je spakovano po 20 paketa droge koji su imali oblik cigle i težili jedan kilogram.

Tom prilikom uhapšen je vozač Ronaldo Aldo Samanijego Huaman, star 32 godine, koji je bio sam u vozilu. Pošiljku je navodno odao upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Huaman koji je bio izrazito nervozan i dao se u beg kada ga je policija zaustavila.

#PNPInforma🚨| Tras eficaz intervención, efectivos de la Unidad de Emergencia Norte, detuvieron a un sujeto que conducía un vehículo en cuyo interior se halló 1000 paquetes tipo ladrillo de clorhidrato de cocaína, a la altura de la Panamericana Norte, en #LosOlivos. pic.twitter.com/Lh5SxBx3nq

— Policía Nacional del Perú (@PoliciaPeru) January 28, 2020

Vozač je rekao da je taksista i da mu je putnik kog je prevozio ponudio da dodatno zaradi – da kombi preveze na odredište.

Proverom registarskih tablica, policija je utvrdila da kombi pripada izvesnom J.I.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBINU ZAPLENILI TONU KOKAINA U KOMBIJU: Policija pronašla 50 kutija u kojima je bilo kamuflirano po 20 paketa droge

Izvor: Kurir, 31.Jan.2020

Tovar Uhapšen je Južnoamerikanac koji je rekao da je robu prevozio za klijenta, istražitelji otkrili da je beli kombi sa 50 kutija sa narkoticima u vlasništvu izvesnog Jovana Ivkovića

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.