Pronađen ugljenisani leš

Izvor: RTS, 14.Jan.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen ugljenisani leš

Leš neidentifikovane osobe pronađen je u zapaljenom kontejneru u naselju Livadice. Pored kontejnera pronađena je čaura, pa se pretpostavlja da je žrtva prethodno ubijena.

Ugljenisani leš neidentifikovane osobe pronađen je u zapaljenom kontejneru u naselju Livadice, kraj Smederevskog puta, kod Beograda.

Leš je juče popodne pronašao jedan od meštana, koji je doživio šok kada je prišao kontejneru u plamenu.

Policija je ubrzo blokirala ceo kraj. Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kontejnera je pronađena čaura, pa se pretpostavlja da je žrtva prethodno ubijena.

Pošto je leš bio potpuno unakažen, sinoć je bilo nemoguće sa sigurnošću odrediti čak i pol žrtve.

Budući da kontejner gori dva dana, za sada je nepoznato da li je ubica posle likvidacije telo žrtve zapalio ili je kontejner slučajno zapaljen.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.