Pronađen mrtav muškarac na Goliji zatrpan snegom

Izvor: B92, 26.Nov.2023, 23:23

Pronađen mrtav muškarac na Goliji zatrpan snegom

Kako se nezvanično saznaje muškarac (70) pronađen je mrtav ispred vikendice u selu Bele vode na Goliji.

On je bio potpuno zatrpan snegom i pretpostavlja se da je uzrok smrti smrzavanje ali će se precizne informacije znati tek nakon izveštaja nadležnih službi.

Prema rečima ljudi koji žive u ovom kraju nastradali je iz Beograda došao u vikendicu na Goliji.

Oni su ga juče videli, a šta se u međuvremenu dogodilo za sada je nepoznato.

Temperature >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Goliji su već danima u minusu, a snega ima preko od pola metra, piše infoliga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"NAZIRALO SE TELO ČOVEK" Komšije čoveka koji je nastradao na Goliji u šoku: "Pronađen je 10 metara od vikendice, u dubokom snegu"

Izvor: Blic, 27.Nov.2023, 13:39

Muškarac koji je pronađen mrtav u snegu u ivanjičkom selu Bele Vode najverovatnije je, prema rečima meštana, doživeo srčani udar. Nakon izveštaja nadležnih službi znaće se tačan uzrok smrti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.