Izvor: Politika, 23.Nov.2014, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija albuma AC/DC pod vrelim letnjim suncem

Više od 2.000 fanova legendarne grupe AC/DC našlo se danas u jugoistočnom australijskom gradiću Rok sa željom da čuju pesme sa najnovijeg albuma njihove ominjene grupe. Na promociji pod vrelim letnjim suncem, na temperaturi koja je dostigla 40 stepeni Celzijusa, prisustvovali su brojni fanovi u crnim majcama sa prepoznatljivim logom australijskog benda. Obožavaoci AC/DC odslušali su jedanaest pesama sa albuma „Rock or Bust”, izvedenih sa trake, u odsustvu članova grupe. „Rock or Bust” >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << će se naći u prodaji od 28. novembra. Prvi singl sa tog albuma „Play Ball” objavljen je prošlog meseca.

Posle pauze ponovo u centru pažnje

„Rock or Bust” je ljihov 17. studijski album i prvi u poslednjih šest godina. Takođe je to njihov prvi album bez Malkolma Janga, kojeg na ritam gitari zamenjuje njegov nećak Stivi Jang.

Prethodni album „Black Ice” prodat je u više od osam miliona primeraka širom sveta.

Ubrzo nakon što je u septembru objavljeno da Malkolm Jang, koji je zajedno sa bratom Angusom 1973. godine osnovao AC/DC, boluje od demencije, grupa je zadobila još jedan udarac kada je njen bubnjar Fil Rad na Novom Zelandu optužen za pokušaj naručivanja ubistva. Rud je, u međuvremenu, oslobođen optužbe zbog nepostojanja dokaza.

L. K.

objavljeno: 23.11.2014.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.