U Vojvodini u naredna dva sata pljuskovi i grmljavina, u Beogradu grad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2019, 01:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vojvodini u naredna dva sata pljuskovi i grmljavina, u Beogradu grad

RHMZ je objavio da će u naredna dva sata u Vojvodini, zapadnoj, jugozapadnoj i centralnoj Srbiji, kao i u pojedinim delovima Beograda biti kiša i pljuskovi sa grmljavinom.

Beograd oko 17 časova zahvatilo nevreme praćeno jakim vetrom, grmljavinom i gradom veličine graška.

Na istoku i jugoistoku zemlje uglavnom suvo.

Ranije danas je RHZ izdao upozorenje za područje cele Srbije na lokalnu pojavu obilnih pljuskova sa gradom do 25. juna.

Zbog najavljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pljuskova i grmljavine aktiviran je i narandžasti meteoalarm za celu Srbiju.

Time se upozorava da su prognozirane vremenske pojave opasne, a takvog su inteziteta da mogu prouzrokovati materijalnu štetu i biti opasne po ljude i životinje. Treba biti vrlo obazriv, svestan rizika i redovno informisan o detaljima očekivanih meteoroloških uslova, objavljeno je na sajtu RHMZ.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBLAČANO I NESTABILNO VREME, a u ovim delovima Srbije očekuju se KIŠA I GRMLJAVINA

Izvor: RTV Pink, 19.Jun.2019

Vetar slab i umeren jugoistočni, u zoni padavina povremeno jak. Jutarnja temperatura od 15 do 20 stepeni, najviša dnevna od 26 do 29.

Nastavak na RTV Pink...

Za vikend nestabilno vreme

Izvor: Radio 021, 19.Jun.2019

U Novom Sadu u četvrtak promenljivo oblačno, toplo i veoma sparno, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom...Biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 19°C, maksimalna dnevna 29°C...U petak...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.