Izvor: Mondo, 04.Maj.2018, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promenite odmah Twitter lozinku!

Svih 330 miliona korisnika jedne od najpopularnijih društvenih mreža trebalo bi da promene svoje lozinke - odmah!

Više od 330 miliona Twitter korisnika 3. maja kasno uveče pozvano je da hitno zameni svoje lozinke novim, jer je zbog internog problema Twitter mreža izložila sve korisnike bezbednosnom riziku. Ovo je objavila sama Twitter društvena mreža požurujući sve svoje korisnike da promeni lozinke, objavio je Rojters.

Vole ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da (ih) lažu, evo i dokaza!

Prema izvorima istrage, lozinke su bile izložene u tekstualnom obliku, zajedno sa još nekim podacima o korisnicima više od nekoliko meseci, jer u Twitter-u na vreme nisu primetili problem koji je to prouzrokovao, ali u mikro-blog mreži kažu da nemaju internih informacija da je došlo do zloupotrebe podataka korisnika.

Poslušajte savete i promenite svoje Twitter lozinke odmah.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.