Promenio pol i rodio dete

Izvor: S media, 13.Feb.2012, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promenio pol i rodio dete

Muškarac, čiji identitet nije otkriven, ima oko 30 godina i uspeo je da zatrudni nakon što je uzimao ženske hormone.

Do sada nije otkriveno da li za partnera ima muškarca ili ženu.

Uprkos tome što se ovaj Britanac podvrgnuo promeni pola pre nekoliko godina, on je mogao da zatrudni, jer je tokom promene pola zatražio da mu se ne uklanjaju jajnici i maternica.

Medicinski je savršeno moguće da muškarac, koji je nekada bio žena, ostane >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u drugom stanju, ukoliko ima zdravu maternicu i jajnike.

Promena pola u Srbiji: Beg iz „pogrešnog“ tela (VIDEO)

Par se ponovo venčao nakon što je suprug promenio pol

"Javio nam se da pita šta treba da uradi kako bi ostao u drugom stanju. Takođe je pitao za zdravstvene poteškoće. Javio se pre nekoliko meseci kako bi nam rekao da je ostao u drugom stanju", rekla je direktorka Organizacije za podršku transrodnim ljudima.

Poznato je da je beba rođena na carski rez. Inače, prvi muškarac koji je rodio dete je Tomas Beti iz Arizone. Beti je takođe promenio pol, ali je zadržao ženske reproduktivne organe.

(Sarajevo-x)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Britanac rodio sina

Izvor: Blic, 14.Feb.2012, 00:20

Neidentifikovani muškarac iz Vest Midlandsa u Velikoj Britaniji, koji je operacijom promenio pol iz ženskog u muški, postao je prva britanska “muška majka”, nakon što je prošle godine rodio dete, objavljeno je danas...Dečak je verovatno rođen carskim rezom, iako je moguće da je muškarac...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.