Promenila pol kako bi izbegla ugovoren brak

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jul.2010, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promenila pol kako bi izbegla ugovoren brak

Jedna Indijka podvrgla se operaciji promene pola kako bi izbegla prisilni brak.

Pošto njena porodica nije odustajala od namere da je natera da se uda za muškarca kojeg nije volela, mlada žena je odlučila da spas potraži u promeni pola. Kako piše list Tajms of India, operacija je protekla bez problema mada je trajala čitavih sedam sati.

Devojka koja je postala muškarac izjavila je da se konačno oseća slobodno pošto više niko ne može da je prisili na brak. Sada kada ima novi identitet, ona kaže da je mnogo bolje biti muškarac i da će moći da se venča sa jednom ženom koju je oduvek cenila.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Promenila pol kako bi izbegla nasilni brak

Izvor: Blic, 09.Jul.2010

Jedna Indijka podvrgla se operaciji promene pola kako bi izbegla prisilni brak...Pošto njena porodica nije odustajala od namere da je natera da se uda za muškarca kojeg nije volela, mlada žena je odlučila da spas potraži u promeni pola...Kako piše list Tajms of India, operacija je protekla bez...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.