Promene na Novosadskom sajmu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2013, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promene na Novosadskom sajmu

NOVI SAD -

Nakon medijske polemike u vezi sa dešavanjima na Novosadskom sajmu, danas je održana vanredna sednica skupštine akcionara. Razrešeni su članovi Upravnog odbora i izabran Novi nadzorni odbor.

Aktuelni direktor te institucije Goran Vasić tvrdi da je sporan kvorum sednice jer kako kaže ne mogu da se uračunaju predstavnici društvenog kapitala jer oni nemaju pravo glasa. Sličan stav izneli su i predstavnici malih akcionara.

Predstavnici grada nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << hteli da se izjašnjavaju povodom toga.

Biro za odnose sa javnošću Vlade AP Vojvodine saopštio je da će u petak, 15. marta u 12.00 časova, u pres sali u suterenu zgrade Vlade AP Vojvodine, pokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin sa direktorom Novosadskog sajma Goranom Vasićem održati konferenciju za štampu povodom vanredne skupštine akcionara Novosadskog sajma i odluka donetih na toj sednici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.