Promena vlasti samo gde ne funkcioniše dobro

Izvor: Glas javnosti, 27.Okt.2012, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promena vlasti samo gde ne funkcioniše dobro

BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije Jovan Krkobabić izjavio je danas da će do prekomponovanja lokalne vlasti doći u opštinama u kojima ona ne funkcioniše dobro, a da Beograd za sada nije na dnevnom redu.

"Na prekomponovanje se ide u opštinama gde vlast ne funkcioniše dobro, gde ona već ima neke probleme i gde se njenom promenom može postići efikasniji rad i jedinstvo u delovanju vlasti", rekao je Krkobabi.

Krkobabić je istakao da Beograd sada nije aktuelan, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da nije bio na dnevnom redu razgovora vladajuće koalicije, ali da će se situacija u glavnom gradu pratiti.

"U Beogradu funkcioniše koalicija i ako je neko od partnera napusti ili se izdvoji određeni broj odbornika situacija će biti realno drugačija i zahtevaće određena rešenja", rekao je Krkobabić, koji je i lider PUPS-a.

Krkobabić je izrazio nadu da se neće remetiti dobri odnosi tamo gde postoje, ali da se u svakom slučaju čini sve da se vlast na lokalu učini efikasnom i da deluje u pravcu realizacije programa koje je postavila Vlada Srbije, jer je to jedini garant da će se Srbija ravnomerno razvijati i voditi jedinstvenu politiku.Potpredsednik Vlade Srbije smatra da je proces prekomponovanja lokalne vlasti prenaglašen u medijima."Ako od oko 160 opština i gradova u Srbiji imate svega desetak gde je došlo do promene lokalne vlasti, onda to nije vredno tolike medijske pažnje", zaključio je Krkobabić.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Promena vlasti tamo gde ne funkcioniše

Izvor: Akter, 27.Okt.2012

Jovan Krkobabić izjavio je da će do prekomponovanja lokalne vlasti doći u opštinama u kojima ona ne funkcioniše dobro, a da Beograd za sada nije na dnevnom redu

Nastavak na Akter...

Krkobabić: Promena vlasti samo tamo gde dobro ne funkcioniše

Izvor: Blic, 27.Okt.2012

Potpredsednik Vlade Srbije Jovan Krkobabić izjavio je danas da će do prekomponovanja lokalne vlasti doći u opštinama u kojima ona ne funkcioniše dobro, a da Beograd za sada nije na dnevnom redu..."Na prekomponovanje se ide u opštinama gde vlast ne funkcioniše dobro, gde ona već ima neke probleme...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.