Prolomio se APLAUZ za Danicu Grujičić! Doktorka istakla zašto je na listi: Svedok sam šta je sve urađeno

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2022, 17:06

Prolomio se APLAUZ za Danicu Grujičić! Doktorka istakla zašto je na listi: Svedok sam šta je sve urađeno

Grujičić je istakla i kakvu viziju Srbije podržava

Srpska napredna stranka je danas u RIK prva predala listu za parlamentarne izbore i overene potpise birača koji je podržavaju.

Prva na listi “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve”, doktorka Danica Grujičić, je pozdravljena gromoglasnim aplauzom prisutnih nakon što je lista predata.

Ona je potom objasnila i zašto je prihvatila da bude prva na listi naprednjaka, kao i kakvu viziju Srbije podržava.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Prihvatila sam zbog svega što je urađeno u zdravstvu u Srbiji. Kao lekar sam svedok šta je sve uloženo i taj trend treba da se nastavi, da nijedan građanin ne ide da se leči u inostranstvu. Želim da asfalt bude do svakog sela i da ono što imamo u Beogradu bude u svim mestima – rekla je dr Danica Grujičić.

Podsećamo, građani su širom naše zemlje juče u mesnim odborima naprednjaka davali potpise podrške. Za nekoliko sati SNS je prikupila više od 55.000 potpisa.

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić je prvo razgovarao sa građanima u Zemunu, a potom je potpisao listu u Borči, gde se i obratio okupljenim građanima.

Predsednik se obratio stanovnicima Borče, izrazivši beskrajnu zahvalnost.

Moram da vam kažem da sam ponosan na tu listu, jer nju vode Danica Grujičić, Stojan Radenović, Lazar Ristovski. Ja sam došao da vam kažem hvala, zato što znam da bez vas ne bi mogli da pobeđujemo koliko smo pobeđivali – rekao je Vučić juče okupljenim građanima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.