Prolećno uređenje Vračara od 7. aprila

Izvor: Studio B, 20.Mar.2012, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prolećno uređenje Vračara od 7. aprila

Tradicionalna akcija prolećnog uređenja Vračara, koju opština u saradnji sa građanima organizuje po šesti put, počeće 7. aprila.

Iz opštinske uprave pozivaju Vračarce da predlože lokacije koje treba urediti i da se priključe prolećnom uređenju kako bi Vračar zablistao.

Komunalni problem se prijavljuje Kol centru opštine Vračar na telefon 3602-380 ili elektronskom poštom na adresu kolcentar@vracar.rs. Stanovnici Vračara mogu da prijave kada i gde će izneti stare stvari, jave lokacije divljih deponija, napuštenih automobila, zapušenih slivnika, a mogu da prijave i svaki drugi komunalni nered koji ruži Vračar.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.