Izvor: Nezavisne Novine, 25.Feb.2016, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prolećni trend: Najljepše sandale sa resama (FOTO)

Proljeće je pravo vrijeme da isprobamo najnovije modne trendove, a sudeći po Instagram profilima modnih stručnjaka sezonu pred nama obilježiće zavodljive rese.

Rese ovog proljeća ne vladaju samo odjećom i torbicama, već su i glavni detalj na obući i to u najljepšim kombinacijama boja i materijala. One nas vraćaju u sedamdesete godine i jedan su od najboljih saveznika boho odjevnih kombinacija.

Možete ih kombinovati uz bilo šta - uske ili "boyfriend" farmerke, kožne helanke, suknje, košulje... Izbor je beskonačan jer su toliko jedinstvene i lako ih je uklopiti uz bilo koji autfit.

(NN/cosmopolitan.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.