Prolećni dan u januaru

Izvor: Blic, 09.Jan.2011, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prolećni dan u januaru

Temperatura u Beogradu danas je dostigla i 16 stepeni Celzijusovih, izmamivši ljude iz kuća iz kojih, zbog niskih temperatura, većina građana nije izlazila za vreme praznika. Poslednji dan Božića Beograđani su proveli na ulicama, u baštama kafića i u parkovima.

Beograđani koji nisu uspeli da iskorise lep dan, moći će to da nadoknade u naredna dva dana, kada će tmperature i dalje biti iznad 10 stepeni.

U Beogradu se i sutra očekuje toplo, ali i umereno oblačno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vreme. Duvaće slab južni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće od četiri do sedam, a najviša dnevna oko 12 stepeni.

Slično vreme se očekuje i u utorak. Krajem nedelje najavljeno je zahlađenje, mestimično sa slabom kišom, ali temperature neće ići ispod nule.

Ovakve biometeorološke prilike su relativno povoljne, ali se srčanim i cerebro-vaskularnim bolesnicima savetuje oprez. Moguće su i glavobolje i vrtoglavice.

$(document).ready(function(){ $('#article_gal').show(); $('#article_gal_thumb').slideDown(200); $('#article_slide').cycle({ fx: 'fade', speed: 0, timeout: 0, pager: '#article_gal_thumb ul', pagerAnchorBuilder: function(idx, slide) { thumb = $('img',slide); var src = thumb.attr('thumb'); var title = thumb.attr('title'); return ''; // generisi navigaciju } }); $("#simplePrevious").addClass("disabled"); $("#article_gal_thumb").jCarouselLite({ btnNext: "#simpleNext", btnPrev: "#simplePrevious", circular: false, visible: 6 }); }); $(function() { $("a[rel=intext_gallery_1367]").lightBox({containerResizeSpeed: 450 }); //$('.knowledge').tipsy({gravity: 's', fade: false}); });

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vreme - 10. januar

Izvor: RTS, 09.Jan.2011

Umereno oblačno i toplo. ..Vetar slab južni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura od 5 do 14 stepeni.

Nastavak na RTS...

U Srbiji pretežno toplo

Izvor: S media, 10.Jan.2011, 00:34

U Srbiji pretežno oblačno i toplo vreme, sa najvišom temperaturom do 14 stepeni...Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, ujutru će u dolinama biti kratotrajne magle i slabijeg mraza, a u toku dana malo i umereno oblačno i toplo...Krajem dana i u toku noći na severu Vojvodine moguća...

Nastavak na S media...

U Srbiji i danas sunčano, temperatura do 14 stepeni

Izvor: Politika, 10.Jan.2011

BEOGRAD - U Srbiji će danas biti malo i umereno oblačno i toplo, samo su ujutru po kotlinama i dolinama mogući magla i slab mraz, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Duvaće slab južni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće od dva do osam, u mestima sa maglom i do minus...

Nastavak na Politika...

Sutra toplo, temperatura do 12 stepeni

Izvor: SrbijaNet.rs, 10.Jan.2011

U Srbiji će sutra ujutro ponegde biti kratkotrajne magle, a tokom dana biće umereno do potpuno oblačno i toplo. Vetar slab, južni i jugoistočni, posle podne u pojačanju. Jutarnja temperatura od -2 do šest, a najviša dnevna od pet do 12 stepeni.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.