Prolećni dan u Srbiji: U toku dana toplo i sunčano, jutro okovano mrazom

Izvor: Telegraf.rs, 26.Feb.2017, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prolećni dan u Srbiji: U toku dana toplo i sunčano, jutro okovano mrazom

U Srbiji ujutro hladno, mestimično sa slabim mrazom, dok će u toku dana biti malo toplije i u većem delu pretežno sunčano.

Na krajnjem jugu i u Negotinskoj Krajini umereno oblačno. Vetar slab i umeren, jugoistočni, u donjem Podunavlju i na jugu Banata povremeno jak, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Najniža temperatura od minus 4 do 1 C, a najviša od 8 do 14 C.

U Beogradu ujutru hladno, na periferiji grada slab mraz. U toku dana pretežno sunčano i >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << malo toplije. Vetar umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od minus 1 do 1 C, najviša oko 13 C.

Prema izgledima vremena za sedam dana, u ponedeljak će biti umereno oblačno i malo toplije, a u utorak pretežno sunčano s maksimalnom temperaturom ponegde i do 20 C.

U sredu prolazno naoblačenje sa kišom, na višim planinama sa snegom, uz manji pad temperature. Od četvrtka pretežno sunčano i toplo.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEMPERATURA DO PLUS 14: Danas toplije i pretežno sunčano

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2017

U Beogradu će ujutru biti hladno, na periferiji grada slab mraz. U toku dana pretežno sunčano i malo toplije...U Srbiji će jutro biti hladno, mestimično sa slabim mrazom, dok će u toku dana biti malo toplije i u većem delu pretežno sunčano. Na krajnjem jugu i u Negotinskoj Krajini umereno oblačno....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.