Proleće kad mu vreme nije: U Srbiji do 13 stepeni

Izvor: Glas javnosti, 23.Dec.2012, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proleće kad mu vreme nije: U Srbiji do 13 stepeni

BEOGRAD - U Srbiji će u ponedeljak u toku dana biti pretežno sunčano i znatno toplije, uz najnižu temperaturu od -4 do 3 i najvišu dnevnu od 5 do 13 stepeni.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, jutro će biti oblačno, mestimično s maglom, na severoistoku je još ponegde moguća slaba kiša. Vetar slab, južni i jugoistočni.

I u Beogradu će jutro biti oblačno, u toku dana

pretežno sunčano i znatno toplije, najniža temperatura iznosiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << 2, a najviša 12 stepeni. Duvaće slab vetar, jugoistočni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do ponedeljka, 31. decembra, biće toplo vreme.

U utorak sunčano, u sredu posle podne postepeno naoblačenje, u toku noći ka četvrtku i u četvrtak i petak mestimično slaba kiša, a zatim uglavnom suvo.

Od četvrtka malo svežije, ali i dalje sa temperaturom iznad prosečnih vrednosti, navodi HMZ.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.