Prolaznik pink panterima oteo torbu s plenom

Izvor: Glas javnosti, 17.Dec.2012, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prolaznik pink panterima oteo torbu s plenom

BEČ - Banda razbojnika sa Balkana, Pink Panter, osumnjičena je za pljačku zlatare u centru Beča, ali su ovog puta pljačkaši ostali kratkih rukava jer im je na ulici oteta torba s plenom.

Razbojnici su razbili vitrine i odneli nakit i vredne satove. Austrijska policija objavila je snimke na kojima se vidi kako tri naoružana pljačkaša beže iz zlatare, naočigled i uz čuđenje desetina prolaznika i turista.

Međutim, ovog puta su ostali kratkih rukava - jedan prolaznik >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << uspeo je da im otme torbu s plenom, a razbojnici su pobegli. Austrijska štampa navodi i da je prolaznik zlatari vratio torbu punu zlata i nakita.

Portparolka policije je rekla da je ovo 24. napad na zlatare u Austriji, a 18. koji je pripisan pink panterima, bandu koju čine razbojnici iz Srbije, BiH...

Bečka policija je odmah objavila snimke s nadzornih kamera i pozvala Bečlije da pomognu u prepoznavanju.

Agencije/24sata 

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

I NJIH NEKO DA POKRADE: Opljačkana banda Pink Panter! (VIDEO)

Izvor: S media, 17.Dec.2012

Banda razbojnika sa prostora Balkana poznata pod imenom Pink Panter osumnjičena je za pljačku zlatare u centru Beča. Međutim, ovog puta pljačka će se pamtiti po nesvakidašnjem epilogu. Slučajni prolaznik oteo je pljačkašima torbu sa plenom i vratio je zlatari...Prvi deo pljačke razbojnici...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.