Projekat će omogućiti da lokalne samouprave obezbede da roditelji imaju podršku, a deca srećno detin

Izvor: Beta Video, 22.Mar.2021, 17:20

Projekat će omogućiti da lokalne samouprave obezbede da roditelji imaju podršku, a deca srećno detin

BEOGRAD - Generalni sekretar SKGO Djordje Staničić je na konferenciji povodom potpisivanja sporazuma rekao da je zadatak te institucije da pruži podršku lokalnim samoupravama da razviju i unaprede postojeće javne politike i procedure radi jačanja sistema podrške roditeljima i starateljima u prvim godinama odrastanja deteta.(CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

SKGO potpisala sporazum o saradnji sa lokalnim samoupravama u oblasti podrške roditeljstva

Izvor: Beta, 22.Mar.2021

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) potpisala je danas, uz podršku UNICEF-a, sporazum o saradnji sa šest gradova i opština u Srbiji u oblasti podrške roditeljstvu.Sporazum su potpisale opstine Palilula (Beograd), Novi Sad, Kragujevac, Bor, Vranje i Novi Pazar, sa ciljem brige o ranom razvoju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.