Program letnjih praksi Coke Summership

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2016, 06:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Program letnjih praksi "Coke Summership"

Coca-Cola Hellenic Srbija četvrti put za redom organizuje šestonedeljni program prakse Coke Summership 2016 koji mladima pruža priliku za uspešan početak poslovne karijere kroz rad sa mentorima, edukaciju, treninge i upoznavanje funkcionisanja velikog poslovnog sistema. Rok za prijavu je 6. maj.

Program je namenjen studentima i studentkinjama treće i četvrte godine, apsolventima, diplomcima (koji su studije završili u prethodne dve godine), kao i polaznicima master studija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << akreditovanih univerziteta u Srbiji.

Tokom šestonedeljnog programa, praktikanti će imati prilike da na nedeljnom nivou stiču iskustvo kroz četiri dana rada na konkretnom projektu sa mentorom i jedan dan interaktivnih predavanja. Veštine u upravljanju projektima, veštine prezentovanja, liderske sposobnosti, poslovna komunikacija i efikasno upravljanje vremenom, samo su neke od oblasti u kojima će polaznici programa moći da se usavršavaju.

Dodatne informacije o Coke Summership letnjoj praksi, kao i aplikacija za prijavu, mogu se pronaći na sajtu www.cokesummership.com.

Prijavu će pratiti period selekcije kandidata, a odabrani studenti će pohađati Coke Summership program tokom jula i avgusta.

Potvrdu o završenoj praksi dobijaju svi studenti koji završe program, ali i ulaze u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola Hellenic Srbija.

U programu je do sada učestvovalo više od 100 polaznika u tri generacije, a njih 30 je nakon prakse dobilo posao u kompaniji, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.