Izvor: B92, 18.Feb.2000, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Program EU "Energija za demokratiju", prosiren na jos pet gradova

Program Evropske Unije "Energija za demokratiju", prosiren je na jos pet gradova: Kragujevac, Kraljevo, Novi Sad, Suboticu i Sombor, javlja B2-92. Otpravnik poslova kancelarije Evropske Unije u Beogradu, Majkl Grejem, rekao je na konferenciji za novinare da ce ovim gradovima do kraja grejne sezone biti isporuceno 17 hiljada tona goriva:

"Zavrseni su svi poslovi oko administrativnih dozvola, a u protekla tri dana potpisani su ugovori sa cetiri od pet gradova. Za ovaj program raspolazemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << budzetom od devet miliona eura, sto ce obezbediti isporuku 15 do 17 hiljada tona goriva ovim gradovima, a do sada je Nisu i Pirotu isporuceno osam hiljada tona goriva za grejanje. Prve isporuke ce krenuti u toku sledece nedelje, i nastavice se do kraja grejne sezone, odnosno do polovine aprila. Posmatrajuci iz Beograda, ova pomoc je mala, ali nemoguce je pomoci svima jer smo ograniceni budzetom. Zato smo uz pomoc demokratske opozicije i G17plus odabrali najugrozenije", rekao je otpravnik poslova kancelarije Evropske Unije u Beogradu, Majkl Grejem.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.