Progovorio CIMER ubijenog Miloša Mileusnića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2019, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Progovorio CIMER ubijenog Miloša Mileusnića!

Neđeljko Đurović iz Požarevca uhapšen je 28. januara zbog sumnje da je dan ranije nožem usmrtio Miloša Mileusnića

U višem javnom tužilaštvu u Beogradu u četvrtak je nastavljeno saslušanje svedoka u slučaju ubistva Miloša Mileusnića (24), studenta iz Čačka, za koje je osumnjičen Neđeljko Đurović (28) iz Požarevca. Svoj iskaz dao je cimer pokojnog Miloša, koji je u vreme njegovog ubistva spavao, a probudio ga je dolazak policije. Mladić je, kako se nezvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saznaje ispričao ono što on zna o kobnoj noći, kao i detalje o druženju sa ubijenim Milošem.

Saslušanje svedoka započelo je prošle sedmice, kada su iskaze dali supružnici koji su pronašli Miloševo telo. Kako je rekao branilac osumnjičenog, požarevački advokat Jovan Stanojević, u petak na red dolaze još dva svedoka, ali im njihova imena nisu saopštena.

- Očekujem i dostavljanje nalaza DNK analize i rezultate sa obdukcije, jer nam ta dva izveštaja još nisu uručena - rekao je Stanojević.

Da podsetimo - , u beogradskom naselju Zvezdara. On je izjavio da zločin nije počinio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Cimer ubijenog studenta iz Dimitrija Tucovića otkrio šta se događalo kobne noći, svedočile i komšije koje su PRONAŠLE MILOŠA U LOKVI KRVI

Izvor: Blic, 01.Mar.2019, 22:30

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u četvrtak je nastavljeno saslušanje svedoka u slučaju ubistva Miloša Mileusnića (24), studenta iz Čačka, za koje je osumnjičen Neđeljko Đurović (28) iz Požarevca.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.