Proglašeno vanredno stanje na Portoriku zbog uragana Irma

Izvor: B92, 04.Sep.2017, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proglašeno vanredno stanje na Portoriku zbog uragana Irma

Guverner Portorika Rikardo Roselo proglasio je vanredno stanje i aktivirao Nacionalnu gardu u okviru pripreme za dolazak uragana Irma treće kategorije.

"Uprkos ekonomskim izazovima sa kojima se Portoriko suočava, odobreni budžet za hitne slučajeve je 15 miliona dolara", rekao je on.

Američki nacionalni centar za uragane upozorio je da će uragan Irma pošto ojača sutra uveče, do Sjedinjenih Država stići će u sredu, prenosi Rojters.

Vlasti Portorika su, kako bi pomogle građanima da se pripreme za oluju, donele odluku o zamrzavanju cena osnovnih životnih namirnica, lekova, električnih generatora i baterija.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vanredno stanje na Portoriku zbog uragana Irma

Izvor: Radio 021, 04.Sep.2017

Guverner Portorika Rikardo Roselo proglasio je vanredno stanje i aktivirao Nacionalnu gardu u okviru pripreme za dolazak uragana Irma treće kategorije..."Uprkos ekonomskim izazovima sa kojima se Portoriko suočava, odobreni budžet za hitne slučajeve je 15 miliona dolara", rekao je on...Američki nacionalni...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.