Proglašena vanredna situacija u Ivanjici

Izvor: Vesti-online.com, 21.Maj.2019, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proglašena vanredna situacija u Ivanjici

Na teritoriji opštine Ivanjica proglašena je danas vanredna situacija posle vremenskih nepogoda koje su protekle nedelje pogodile tu opštinu.

Odluku o uvođenju vanredne situacije doneo je predsednik opštine Ivanjica Zoran Lazović na sednici Štaba za vanredne situacije na kojoj je razmatrano stanje na terenu nakon turbulentne nedelje praćene mrazom, snegom, gradom i olujnim vetrom.

Zamenik predsednika opštine Momčilo Mitrović izjavio je za agenciju RINA da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nevreme koje je pogodilo opštinu pričinilo velike štete na malinjacima, zasadima voća i nekategorisanim seoskim putevima.

Mitrović je rekao da je od 19 mesnih zajednica, 16 pogodilo nevreme, tako da je, kako je naveo, bilo logično da se donese zaključak da se proglasi vanredna situacija na celoj teritoriji opštine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Proglašena vanredna situacija u Ivanjici, Čačku, Lučanima i Boljevcu

Izvor: B92, 21.Maj.2019

Ivanjica -- U Srbiji je do sada zbog nevremena praćenog gradom i jakom kišom, u tri lokalne samouprave proglašena vanredna situacija..U Srbiji je do sada zbog nevremena praćenog gradom i jakom kišom, u tri lokalne samouprave proglašena vanredna situacija, i to u pojedinim mesnim zajednicama u Čačku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.