Proglašen Dan žalosti u Baru zbog četiri izgubljena života u požaru

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 17:42

Proglašen Dan žalosti u Baru zbog četiri izgubljena života u požaru

Predsednik Opštine Bar Dušan Raičević proglasio je 16. februar za Dan žalosti u Opštini Bar.

Ta odluka usledila je nakon požara u kojem su četiri osobe izgubile život, starija žena, devojka i dvoje dece.

Požar se dogodio rano jutros u stambenim objektima u naselju ispod Volujice. "Duboko potrešeni vešću o stradalima u požaru koji je jutros u ranim jutarnjim časovima zahvatio stambene objekte u naselju ispod Volujice, ovim aktom želimo izraziti iskreno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saučešće porodicama žrtava i celoj zajednici koja je pogođena ovom neizmerno velikom tragedijom", saopšteno je iz Opštine Bar. Požar je zahatio više objekata, a neke barake su izgorele do temelja, a pronađena tela bila su ugljenisana. Uzrok požara u najverovatnije peć na drva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zbog tragično nastradalih u požaru u Baru u petak Dan žalosti

Izvor: Danas, 15.Feb.2024

Predsednik Opštine Bar Dušan Raičević proglasio je 16. februar za Dan žalosti u Opštini Bar povodom tragičnog događaja, požara u stambenim objektima u naselju ispod Volujice u kojem je stradalo više osoba.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.