Profesorka zeljna seksa navukla ucenika u kabinet i silovala do besvesti

Izvor: medio.rs, 25.Jan.2015, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profesorka zeljna seksa navukla ucenika u kabinet i silovala do besvesti

Još jedna u nizu seksualnih afera u kojoj su akteri porfesorke i učenici u srednjoj školi. Crvenokosa "učiteljica", ovoga puta, zavela je učenika u svom kabinetu

Daresa Po, profesorka iz Oklahome (SAD), uhapšena je u utorak zbog sumnje da je imala seks sa osamnaestogodišnjim učenikom.

U policiji kažu da je ona sa svojim učenikom imala seksualne odnose barem dva puta u svom kabinetu u “Waynoka High School” gde je radila.

– Napravila sam stravičnu >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << grešku. Dozvolila sam da mi se razum pomrači i sramota me je zbog odluka koje sam donela prethodnih nedjelja. Imala sam seks sa svojim učenikom i veoma mi je žao zbog toga. Volela bih da mogu da ispravim grešku jer znam da sam na poziciji gde se učenici ugledaju na mene – stoji u pisanom priznanju profesorke iz Oklahome.

Printskrin: YouTube/actual news293

Optužena je za drugostepeno silovanje jer u toj američkoj državi svaki seksualni odnos s maloletnikom (osobom koja ima manje od 21 godine) smatra se silovanjem. Ona je puštena u sredu uz kauciju od 10.000 dolara i zabranu da kontaktira s učenikom kojeg je seksualno zlostavljala. Pogledajte video:

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.