Profesorka pretučena na fakultetu

Izvor: B92, 28.Mar.2012, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profesorka pretučena na fakultetu

Beograd -- Nepoznati muškarac pretukao je oko 13 sati profesorku Veterinarskog fakulteta R.T. u njenom kabinetu, nakon čega je kolima Hitne pomoći prevezena na VMA.

Profesorka je zadobila povrede glave i grudnog koša i u svesnom stanju je prevezena na VMA.

Nepoznata osoba pretukla je na Veterinarskom fakultetu profesorku i pokušala da je opljačka, rečeno je agenciji Beta u MUP-u.

"Nepoznata osoba pokušala je da opljačka profesorku. Prema našim informacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ona se borila sa napadačem i zadobila je tupe povrede grudnog koša i glave", rekla je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Profesorka je lopova zatekla u krađi u svom kabinetu, da bi je on nakon toga pretukao i pobegao, saznaje "Blic". Njen kolega V.D. pozvao je potom Hitnu pomoć, koja ju je prevezla na Vojno-medicinsku akademiju.

Prema još nepotvrđenim informacijama, sigurnosne kamere snimile su napadača.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veterinarski fakultet: Pretukli profesorku u kabinetu!

Izvor: S media, 28.Mar.2012

Profesorka Veterinarskog fakulteta Radislava T. pretučena je oko 13:40 sati u svom kabinetu. Ovu informaciju potvrdili su nam u MUP-u Srbije...Posle napada, profesorka je kolima Hitne pomoći prevezena na VMA...Skoplje: Tuča srednjoškolaca Albanaca i Makedonaca..Majke zakazale tuču ispred škole...

Nastavak na S media...

Na Veterinarskom fakultetu pretukli asistentkinju

Izvor: Blic, 28.Mar.2012

Asistentkinju Veterinarskog fakulteta Veterinarske medicine R. T. pretukao je danas oko 13 sati na ovom fakultetu nepoznati muškarac, kada je pokušala da ga spreči da joj iz kabineta ukrade novčanik. Ona je sa povredama glave, grudnog koša i sa manjim ogrebotinama, prevezena na VMA...Kako "Blic"...

Nastavak na Blic...

Pretučena profesorka na Veterinarskom fakultetu

Izvor: Vesti-online.com, 28.Mar.2012

Profesorku Veterinarskog fakulteta u Beogradu R. T. pretukao je danas oko 13 sati na ovom fakultetu nepoznati muškarac. Ona je sa povredama glave i grudnog koša kolima Hitne pomoći prevezena na VMA.

Nastavak na Vesti-online.com...

Pretučena profesorka Veterinarskog fakulteta

Izvor: Vesti-online.com, 28.Mar.2012

Radislava T. (49) profesorka na Veterinarskom fakultetu teže je povređena kada ju je napao i pretuko nepoznati muškarac, koga su snimile sigurnosne kamere na fakultetu.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napadnuta profesorka Veterinarskog fakulteta

Izvor: Danas, 28.Mar.2012

Profesorka Fakulteta veterinarske medicine Ružica Trajković napadnuta je juče oko 13 sati, nakon što je pokušala da zaustavi nepoznatog muškarca koga je uhvatila u krađi u svom kabinetu.

Nastavak na Danas...

PRETUČENA PROFESORKA NA FAKULTETU

Izvor: Kurir, 29.Mar.2012, 09:17

Ružicu Trailović, zaposlenu na Veterinarskom fakultetu, povredio lopov koga je zatekla kako pretura po njenoj tašni..BEOGRAD - Nasilan lopov!..Profesorku Veterinarskog fakulteta Ružicu Trailović (49) povredio je lopov koga je zatekla kako joj pretura po tašni. Incident se dogodio juče oko 13...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.