Profesor fizičkog nokautirao djevojku?

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Apr.2015, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profesor fizičkog nokautirao djevojku?

PRIJEDOR - Prijedorčanka Jelena Durković tvrdi kako ju je Tomo Gašić, profesor fizičkog vaspitanja u Srednjoškolskom centru u Prijedoru, ni krivu ni dužnu isprebijao u subotu u prijedorskom lokalu "Molly Malone" i nanio joj povrede zbog kojih je završila u Službi hitne pomoći.

Kako je ispričala, napad se dogodio nakon što je stala na stranu svog kolege sa kojim je Gašić krenuo da se obračunava jer je smatrao da je njegovu djevojku zalio pićem.

Kako je rekla, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << za sto koji je rezervisala još ranije za sebe i svoje društvo Gašić je stao sa djevojkom bez pitanja.

"U velikoj gužvi jedna djevojka je prošla, zakačila je i polila, a on je nasrnuo na mog kolegu i počeo svašta da mu govori. Kada sam mu rekla da je nekulturan i da ga napada bez razloga, nasrnuo je na mene. Prvo me je udario šakom u desno oko, zatim u lijevu sljepoočnicu, a onda i dlanom u nos. Istog momenta me oblila krv i počelo je da mi se vrti u glavi i da gubim svijest, a zatim me još jednom udario rukom poviše desnog oka", tvrdi ona.

Kako je rekla, nakon svega je pozvala oca, koji ju je prevezao u Hitnu pomoć, a gdje su ljekari pozvali policiju, koja je uzela izjavu i napravila zapisnik.

Ovo su nam danas potvrdili i u prijedorskom CJB-u, gdje su nam kratko rekli kako će ispitati ovaj slučaj.

"Pored fizičkih povreda koje imam, jako sam potresena i istraumirana",  kazala je Durkovićeva, dodajući kako se neposredno nakon incidenta Gašić javio njenom ocu kako bi pokušao sve da zataška, što je njen otac odbio.

Jedna djevojka koja je bila očevidac oglasila se juče na Facebooku povodom ovog slučaja i incident opisala gotovo identično kao i Durkovićeva, dodajući kako je i sama profesoru prišla da ga pita zašto je to uradio, a da joj je on kazao da je bio isprovociran.

Tomo Gašić nije želio da razgovara na ovu temu sve dok, kako nam je poručio, policija ne završi posao u ovom slučaju.

Milenko Kostić, direktor Srednjoškolskog centra u Prijedoru, u kojem Gašić radi, kazao nam je juče kako je sve o incidentu čuo preko medija i sugrađana, te da još nema nikaka pravni osnov za bilo kakve sankcije.

"Ja znam kako i šta treba da uradim ukoliko se ispostavi da su priče o tome da je nekoga napao tačne. Međutim, u ovom momentu nemam nijedan razlog, dokaz, policijski izvještaj ili bilo šta slično što to potvrđuje. Jedino što mogu reći da svoj posao radi uzorno i pošteno, a kakav je van ustanove, kao građanin, to je njegova stvar", kazao nam je Kostić.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Profesor fizičkog nokautirao djevojku?

Izvor: BanjalukaLive.com, 06.Apr.2015

Druženje sa prijateljima iz srednje škole u jednom prijedorskom lokalu pretvorilo se u noćnu moru za dvadesetpetogodišnju Jelenu Durković iz Prijedora. U prolazu je neko prosuo piće na ruku jedne od djevojaka koje su stajale u blizini. Njen momak je burno reagovao i obrušio se na jednog od Jeleninih...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.