Produžena grijna sezona u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 19.Apr.2023, 11:49

Produžena grijna sezona u Novom Pazaru

Direktor Javnog komunalnog preduzeća (JKP) “Gradska toplana“ Nemanja Mančić rekao je danas da će zbog promenljivog vremena u Novom Pazaru radijatori u stanovima biti topli do subote. On je za portal Free media bez obzira što je grejna sezona zvanično završena pre tri dana, grejanja će biti do drugog dana Bajrama. „S obzirom da su jutarnje i noćne temeperature i dalje niske, vrlo je moguće da će radijatori biti topli do daljnjeg, ako se nastavi talas promenljivog vremena“, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << je Mančić. On veruje da će konačni prekid isporuke toplotne energije najverovatnije biti tek oko 3. maja. „Isporuka toplotne energije će biti tokom celog dana, ako budu uslovi zahtevali, ili samo ujutru i popodne. Dakle, sve u zavisnosti od spoljašnje temperature“, pojasnio je Mančić. Kako je rekao ova grejna sezona protekla je bez ikakvih problema, a s obzirom da se Novopazarci od ove godine greju na biomasu, kaže da su dobijali samo pozitivne komentare građana. Gradska toplana trenutno snabdeva oko 1.400 stambenih korisnika i 130 poslovnih objekata, koji plaćaju 148 dinara za kvadrat stambenog prostora ili 371 dinar za poslovne prostorije. (Free Media) The post Produžena grijna sezona u Novom Pazaru appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Produžena grejna sezona u Novom Pazaru – evo do kada

Izvor: B92, 19.Apr.2023

Direktor Javnog komunalnog preduzeća "Gradska toplana" Nemanja Mančić rekao je da će zbog promenljivog vremena u Novom Pazaru radijatori u stanovima biti topli do subote.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.