Produžen zimski raspust

Izvor: SandzakPress.net, 12.Feb.2020, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produžen zimski raspust

Ministarstvo prosvjete odlučilo je danas da produži zimski raspust u osnovnim i srednjim školama u Srbiji u cilju prevencije širenja gripa među djecom i mladima, saopšteno je danas. Kako se navodi, raspust će biti produžen do petka, 21. februara, odnosno prvi nastavni dan će biti ponedjeljak, 24. februar. Odluka je donijeta imajući u vidu epidemiološke podatke nadležnih. Direktor Zavoda za javno zdravlje u Novom Pazaru Šefadil >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Spahić juče je našem radiju izjavio da u ovom gradu i Tutinu nema potvrđenih slučajeva gripa, ali da je povećan broj oboljelih od respiratornih infekcija.  

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Produžen zimski raspust u Srbiji

Izvor: Beta, 12.Feb.2020

Ministarstvo prosvete odlučilo je da produži zimski raspust u osnovnim i srednjim školama u Srbiji u cilju prevencije širenja gripa medju decom i mladima, saopšteno je danas.Kako se navodi, raspust će biti produžen do petka, 21. februara, odnosno prvi nastavni dan će biti ponedeljak, 24. februar.Odluka...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.