Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2023, 15:51

Produžen pritvor za još tri meseca ocu dečaka koji je počinio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar"

Apelacioni sud u Beogradu produžio je za još tri meseca pritvor Vladimiru K. ocu dečaka K.K. koji je 3. maja u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar ubio devetoro dece i čuvara te škole.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DONETA NOVA ODLUKA O OCU DEČAKA UBICE: Evo šta se dešava

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023

Dečak ubica je počinio zločin koji je potresao celu Srbiju..Apelacioni sud u Beogradu produžio je za još tri meseca pritvor ocu dečaka ubice koji je počinio masovno ubistvo u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar"...Pritvor okrivljenom po ovom rešenju može trajati do 30. oktobra, objavljeno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Produžen pritvor ocu dječaka koji je počinio masakr u školi

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2023

BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu produžio je za još tri mjeseca pritvor Vladimiru K. ocu dječaka Koste K. koji je 3. maja u Osnovoj školi Vladislav Ribnikar ubio devetoro djece i čuvara te škole.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.