Produžen pritvor osumnjičenoj za pokušaj ubistva bebe u Žarkovu

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Avg.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produžen pritvor osumnjičenoj za pokušaj ubistva bebe u Žarkovu

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu, odredio je pritvor do 30 dana M.G, osumnjičenoj da je svoju novorođenu bebu bacila u kontejner u Žarkovu.

Sudija je rešenje doneo nakon saslušanja osumnjičene, jer je za krivično delo koje se okrivljenoj stavlja na teret propisana kazna zatvora duža od 10 godina, a način izvršenja krivičnog dela  je doveo do uznemirenja javnosti i može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Osumnjičenoj  M.G se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju, a na rešenje o pritvoru ima pravo žalbe, navodi se u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Majka priznala da je ostavila bebu u kontejneru, određen joj pritvor

Izvor: Večernje novosti, 28.Avg.2019

Osumnjičenoj M.G se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju, a na rešenje o pritvoru ima pravo žalbe Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu, odredio je pritvor do 30 dana M.G, osumnjičenoj da je svoju novorođenu bebu bacila u kontejner...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.