Produžen pritvor ocu dečaka koji je počinio masakr u školi Vladislav Ribnikar

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 17:51

Produžen pritvor ocu dečaka koji je počinio masakr u školi "Vladislav Ribnikar"

Viši sud u Beogradu produžio je pritvor do 60 dana Vladimiru K., ocu dečaka koji je 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio devet vršnjaka i čuvara te škole.

Pritvor je Vladimiru K. produžen da ne bi ponovio krivično delo, kao i s obzirom na to da je optužen da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko 10 godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krivičnog postupka, navodi se u saopštenju tog suda.

Majci dečaka Miljani K. je ranije određena mera zabrane prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa određenim licem, mera kojom joj je zabranjeno da prilazi, sastaje se ili komunicira sa sinom K. K., svedokom u ovom postupku.

Vladimiru K. je optužnicom na teret stavljeno teško krivično delo protiv opšte sigurnosti, dok je Miljani K. na teret stavljeno izvršenje krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Početak suđenja u ovom postupku zakazan je za januar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Produžen pritvor ocu dečaka koji je počinio masakr u školi "Vladislav Ribnikar"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jan.2024

Viši sud u Beogradu produžio je pritvor do 60 dana Vladimiru K, ocu dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet vršnjaka i čuvara te škole.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.